Beli luk je jedan od najmoćnijih prirodnih čudotvornih biljaka koja može da bude efikasniji od antibiotika. Ova namirnica štiti naš organizam od bakterija, gljivica i infekcija, a najefikasnija je kada se konzumira na prazan želudac. Beli luk ima više od 400 aktivnih sastojaka; izvor je vitamina (A, B1 i B2, C), minerala, dijetalnih vlakana, aminokiselina, esencijalnih ulja, biljnih masti, enzima, gvožđa, joda, kalcijuma, kalaja, sumpora, selena i fosfora.

Opširnije...
Cena: 24.67 €
Forever multi maca (peruvian maca)

Peruanska Maka (Peruvian Maca ili Lepidium Meyenii) se uzgaja na peruanskoj visoravni  i ima jestiv koren koji oblikom podseća na rotkvicu. Konzumiraju je i muškarci i žene. Nosi epitet afrodizijaka, plodnosti, zdravlja i izdrzljivosti.

Opširnije...
Cena: 35.82€

Artic Sea je proizveden od omega-3 masnih kiselina iz ribljih ulja i omega-9 masnih kiselina iz maslinovog ulja i sve to spakovano u obliku gel kapsula. S obzirom na svoj sastav predstavlja jedinstven proizvod koji kao dodatak ishrani može pozitivno da deluje kod održavanja vitalnim mnogobrojnih funkcija u organizmu.

Artic sea sadrži sastojke bogate plodovima mora. Prijatnog je ukusa i arome sa minimalnom aromom ribe, čisti izvor Omega-3 nezasićenih masnih kiselina ( EPA i DHA)

Opširnije...
Cena: 37.28

Uz Forever Kids multivitamine za žvakanje dajte svom detetu sve hranljive sastojke koji su mu/joj svakog dana potrebni. Ovi zabavni i ukusni multivitamini obezbeđuju neophodne vitamine, minerale, gvožđe i fitonutrijente odraslima i deci u razvoju, počev od uzrasta od dve godine pa naviše. Gvožđe je novi dodatak u proizvodu Forever Kids, prvenstveno zbog svoje uloge u jačanju imunog sistema i razvoju kognitivnih sposobnosti.

Opširnije...
Cena: 14.79€
Argi plus - energija za sportiste

L-Arginin je snažna amino kiselina koju naučnici nazivaju “čudotvorni molekul”. L-Arginin se konvertuje u azotni oksid u telu, čime se potpomaže cirkulacija. Poboljšanje krvotoka podstiče funkciju mnogih važnih sistema u telu:

  • celokupan kardiovaskularni sistem
  • imuni sistem
  • mišiće
  • kosti i skelet
  • muški urogenitalni sistem
Opširnije...
Cena: 74.51€