Aloe vera Gelly je gušća varijanta Aleo Vera Gela. Sadrži 100% čist stabilizovan Aloe Vera gel, uz dodatak bilja iz prirode, prirodnog E-vitamina kao i alatoina, koji deluje umirujuće, a alge koje ulaze u sastav ovog proizvoda čine da koža postane glatka i ujedno i negovana. Zahvaljujujći svom sastavu, žele se lako apsorbuje u gornje slojeve kože i time ubrzava proces ozdravljenja većine  kožnih oboljenja.

Aloe vera Gelly - zelena krema je namenjen za površinsku primenu: Hidrataciju, omekšavanje i kondicioniranje kože. Nema iritirajuće dejstvo, te je idealno sredstvo za negu kože. Blagotvorno deluje kod opekotina i akutnih povreda kože, mišića, zglobova. Aloe vera žele se apsorbuje brzo i bez tragova. Korisnici veoma hvale ovaj kvalitetan proizvod.

Zbog svog umirujućeg mikrobicidnog dejstva kao i svojstva da se lako apsorbujue, Aloe vera žele se može primeniti opekotina i drugih, osetljivih, povređenih tkiva koja je potrebno previjati. S obzirom da ne sadrži masne materije, može se naneti na kožu i u slučajevima kao što su razne bubuljice, herpes, seboreične površine. U svakom slučaju, preporučuje se da manje površine prvo budu poprskane sa Aloe Activatorom, a veće sa Aloe First-om pa nakon toga namazati Aloe vera Gelly - zelenu kremu.

SASTAV: Stabilizovani  Aloe vera gel 85%, destilovana voda, glicerin, trietanolamin, karbomer, alfokoferol ( prirodni E vitamin), alantonin, askorbinska kiselina, diazolidlnil karbamid, metilparaben.

PRIMENA

Koristi se isključivo spolja za hidratiaciju, smirivanje i kondicioniranje kože. Površinu rane brižljivo treba očistiti, da ne zaostanu materije koje bi mogle da izazovu zagađenje. Naneti Aloe vera Gelly (sam ili sa Activatorom ) na površinu. Ako je moguće, Aloe vera gelly tokom 5 minuta umasiratiu kožu. Čim se žele upije, ponovo ga naneti , i postupak ponoviti još jednom u toku dana. Nema sporednin  dejstava.

PAKOVANJE: 118ml

 

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE I

NAPOMENE

  • Ako imate zdravstvenih problema pre upotrebe proizvoda obavezno konsultovati ličnog lekara.
  • Prikazana cena je informativnog karaktera.

 

Cena: 20.20€