Aloe heat lotion crvena krema omekšava kožu, duboko prodire u dubinu kože i izaziva osećaj toplote, a izrađena je od oko 70% sto posto stabilizovanog Aloe Vera gela. Aloe Heat Lotion je izuzetan losion za masažu, kao blagotvorno sredstvo kod bolova i relaksaciju.

 Obzirom na posebno svojstvo razvijanja toplote, crvena krema za zagrevanje ima izuzetno umirijuće dejstvo. Sadrži sastojke koji stvaraju toplotu kao što je npr. eukaliptusovo ulje (deluje opustajuće i izvanredno je za masažu)

Aloe Heat Lotion (crvena krema) nanosi se masažom na određena mesta i ima blagotvorno dejstvo:

  • kada su u pitanju gljivice na nogama
  • kod staračkih pega na rukama (to isto se postiže i sa zelenom kremom).
  • kod sportskih povreda (kao npr. istegnuća mišića, grčeva, nagnječenja, udaraca, isčašenja i sl.)
  • kod problema sa zglobovima i reumom, išijasa i artritisa.

Efekat je bolji ako se prethodno primeni Activator ili Aloe vera First. Sportski lekari, maseri kao i treneri veoma cene ovaj proizvod zbog toplog dejstva blagotvornog dejstva.

NAČIN UPOTREBE:

Aloe heat lotion  naneti na kožu i masirati po potrebi.

Crvenu kremu nanosimo spolja na kožu u predelu koje želimo da masiramo. Najbolje je naneti dva namaza i uviti, tj. umotati ih. Tim postupkom se otvaraju pore na koži, ostavimo da deluje. Kod primene bez obzira na toplotno dejstvo koža neće biti vrela na dodir, već hladna. U proizvodu nema ničeg što bi štetilo. Ako ne podnosite unutrašnju toplinu, koju izaziva ova krema, preporučujemo da Aloe heat lotion razblažite sa Aloe lotion-om (plava krema) ili sa Aloe moisturizing lotion-om (ljubičasta krema)

ROK UPOTREBE: Proizvod je stabilan 4 godine

PAKOVANJE: Tuba 118g

 

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE I

NAPOMENE

  • Ako imate zdravstvenih problema pre upotrebe proizvoda obavezno konsultovati ličnog lekara.
  • Prikazana cena je informativnog karaktera.

 

Cena: 20.20€