Delovanje ove kreme je univerzalno. Blagotvorno deluje kod svraba, bolova u nogama (vene), ujeda insekata, dermatomikoze, bolova glave, problema sa bubuljicama, kao losion posle brijanja ili kao dezodorans. Može se koristiti u kombinaciji sa zelenom kremom ili Aktivatorom.

 Sadrži približno 75% Aloe vera gela, ulje o Jojobe, koštice kajsije, mineralno ulje, kolagen, elastin, alantroin, lanolin, vitamin E i C, oleincacid, stearic acid, metil i propilparaben.

Aloe Lotion (popularno nazvana "Plava krema") je izvrstan, višenamenski, koncentrisani losion za kožu sa dodatkom jojobinog ulja i vitamina E koji vlaže i umiruju kožu. Kolagen i elastin dodati su ovoj finoj smeši čineći kožu mekom i gipkom. Idealan je za primenu na ispucaloj i vetrom isušenoj koži. Blagog s dugotrajnim umirujućim delovanjem na suvu, iritiranu kožu, Aloe Lotion vašoj koži brzo vraća njenu osetljivu pH-ravnotežu, ostavljajući je gipkom i mekom.

NAČIN UPOTREBE: Nanesite u tankom ili debelom sloju u zavisnosti od mesta koje se tretira. Najbolji rezultati postižu se nežnim utrljavanjem u kožu, dok ga koža ne upije. Ponovite postupak po potrebi.

Primer: Mazati posle tuširanja ili koristiti kao losion za masažu, TRI PUTA DNEVNO U TRI SLOJA (namazati, sačekati minut, ponovo namazati, sačekati minut i treći put isto, i tako 3 puta na dan).

PAŽNJA: Izuzetno je važno da pre nanošenja plave kreme koža bude čista, jer Aloe Vera sastojci prodiru jako duboko u kožu.

PAKOVANJE: tuba 118g

 

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE I

NAPOMENE

  • Ako imate zdravstvenih problema pre upotrebe proizvoda obavezno konsultovati ličnog lekara.
  • Prikazana cena je informativnog karaktera.

 

Cena: 20.20€